četrtek, 5. marec 2009

Viza je tu...

Evo da se na hitro še tu oglasim. Kot sam naslov pove dosti je čakanja viza je prišla 25.2.2009. Ja zdaj je pa res dosti čakanja in je treba spakirat pa iti hehe. Smo v polnem zagonu pakiranja in priprav na odhod kateri bo 24.3.2009 iz Frankfurtskega letališča ob 23:30 uri. prihod v Melbourne je načrtovan 26.3.2009 ob 6:30. Malo sem že bil grajan kaj nisem že prej napisal (in tako je tudi prav) na blog da imava vizo... samo v opravičilo lahko napišem da nimam rednega dostopa do interneta in sorry vsi tisti, ki še nevesta (upam da je takih zlo malo) oz. ste zdaj zvedli, da ste zvedli malo bolj pozno. Evo to je to vize so že v potnih listih, karte rezervirane oz. kupljene zdaj samo še nekaj uradnih odjav in seveda malo popivanja s kolegi in letimo. Nevem, če bom še kaj napisal na ta blog v Slo (upam da bom) toda, ko pridem dol se bom zelo potrudil da se javim in priponkam kako zelo lepo slikico iz Melbourna.
Vsi tisti, ki še čakate na vizo pa lahko samo povem ne obupat in bodite potpržljivi pa če še tako dolgo traja. Pri nama je in sva dočakala.

2 komentarja:

Anonimni pravi ...

Bravo, čestitke za železne živce in močno voljo! Zelo vama privoščim in želim vse dobro. Z vseseljem bom spremljala vajin blog še naprej. Sem pa prepričana, da nisem edina. Še tako naprej!

Lp,
Sončnica

Anonimni pravi ...

Upam da se imata vredu.Pišita kaj ko bosta lahko.
Tina&Tone Limbuš